2017-03-14 08:17:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne legyen igazságtalan!

Napi horoszkóp március 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold szemben áll a Vénusszal. Nem könnyű ma döntéseket hozni, folyton elfogja a kétely, ezért hagyjon mindenre időt magának. A Hold helyzete is tehet arról, hogy ez a nap ennyire hektikusan alakul, úgyhogy este igyon egy nyugtató teát, különben nehezen fog elaludni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez nem kedvez önnek, ezen kívül azonban minden bolygó önt segíti. A határozottságának hála jól halad előre, és most a szavak fegyverét is ügyesen forgatja – meg is lepi a partnereit a csavaros észjárásával…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha úgy érzi, egyre távolabb kerül eredeti céljaitól, akkor talán itt van az ideje, hogy változtasson az életvitelén. Az utóbbi időben túl sokat vállalt, mégis, mintha egy helyben toporogna. Vegyen egy kicsit vissza a tempóból!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Merkúr a Kos jegyében áll. Felmerülhet ma egy probléma, ami sürgős megoldást igényel – nem lesz könnyű dolga! Koncentráljon, és ha nagyon elakad, kérjen nyugodtan segítséget. Este legyen óvatos, ne keveredjen veszekedésbe. Ennek oka egy félreértés lehet, figyeljen arra, amit mond.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Hiába is próbálkozik, a mai napon valahogy képtelen igazán összeszedni magát. Talán jobb is, ha eleve változatos, kevés koncentrációt igénylő feladatokat tervez be.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Keljen fel egy fél órával korábban, mint szokott, ezzel sok stressztől kímélheti meg magát. A délelőtti órákban váratlan feladatai adódnak, így könnyen elúszhat az időbeosztással.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nagy a nyomás önön, de azért ne legyen igazságtalan a többiekkel, és ne vagdalkozzon alaptalanul. Mielőtt veszekedni kezdene, számoljon el tízig. Bár ma hirtelen haragra gerjed, éppilyen gyorsan le is tud csillapodni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Kos jegyében járó Merkúr gyors cselekedetekre ösztönzi önt, de ezt most próbálja tudatosan elkerülni. Maradjon higgadt, mert ma több dologról is kiderülhet, hogy nem az, aminek elsőre látszik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Legyen ma megfontolt, különösen akkor, ha üzleti és pénzügyekben kell döntenie. Ön hajlamos az ígérgetésre, és bár jó szándékú, de most rosszul járhat a számonkérésnél. Csak a biztosat mondja ki!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Bár szeretné elkerülni, ma olyasvalakivel hozza össze a sorsa, akit leginkább látni sem szeretne. Ha már így alakult a dolog, vágjon jó képet a találkozóhoz!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A pénzügyek intézéséhez ma nem túl kedvezőek a csillagállások. Persze nem halogathatja a problémák megoldását a végtelenségig. Kapkodás helyett keressen egy tanácsadót, és beszéljen meg vele találkozót a közeljövőre.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma különösen energikus napja van, pedig nincs is nagyon sok teendője. Nyugodt a légkör a munkahelyén. Alkalmas a mai nap arra, hogy végre annak szentelje az idejét, amiben valóban örömét leli. Végre lesz energiája arra is, hogy reagáljon a megválaszolatlan emailekre, és rendet tegyen a papírjai között.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: